Dentalaesthetics

Rikthejmë
Buzëqeshjen
Tuaj

Teknologji superiore dhe aparaturat më të fundit të stomatologjisë vetëm në klinikën tonë dentare Goldent. Jeni të mirëpritur.

image
image

Klinika dentare “Goldent” është një klinikë stomatologjike e specializuar në ofrimin e shërbimeve dentare të cilësisë maksimale. Mjekët e klinikës janë të certifikuar, të kualifikuar, me përvoje ...

Lexoni më shumë

Goldent është vendi ku teknologjia moderne takon ekspertizën e dentistëve të specializuar duke krijuar një kombinim perfekt për të arritur rezultate të mrekullueshme për shëndetin...

Lexoni më shumë

Prioriteti ynë është siguria sa më e lartë dhe mirëqenia e pacienteve. Ne kemi implementuar standarte të larta të sigurisë dhe higjienës në të gjitha shërbimet tona stomatologjike dhe estetike.

Lexoni më shumë
Shërbimet tona dentare

Përjetoni eksperiencën të specializuar, nëpërmjet përkujdesjes dhe njohurive tona.

Përkujdesje për çdo pacient

Shërbime dentare me cilësi të lartë dhe një kosto të përballueshme dhe të arsyeshme.

Ne i njohim dëshirat dhe nevojat e pacientëve për të marrë kujdes dentar të nivelit të lartë pa pasur nevojë të sakrifikojnë xhepat e tyre. Kostoja e kujdesit dentar mund të jetë një çështje thelbësore, veçanërisht në vende si Italia ose MB ku kostot e jetesës janë mjaft të larta.

Kujdesi i cilësisë për pacientët

Kujdesi i cilësisë për pacientët është një përkushtim i vazhdueshëm për të siguruar shërbime

Dentistët me eksperiencë

Dentistët me eksperiencë shfaqin profesionalizëm të lartë dhe ndjehen të përgjegjshëm ndaj shëndetit dhe

Dentistë të cetifikuar
Ndihmë ndaj pacientëve
Cilësia e punës
Çfarë na bën të vecantë

Veçori të cilat na veçojnë
nga të tjerët

Shumëllojshmëri shërbimesh

Goldent ofron një gamë të gjerë të shërbimeve dentare & estetike.

Staf i
kualifikuar

Me një ekip të specializuar dhe me eksperiencë të gjerë në fushën

Çmime të arsyeshme

Në Goldent ofrojmë shërbime profesionale me kosto të arsyeshme dhe të përballueshme.

Ambiente
bashkëkohore

Ju mundësojnë komoditet maksimal gjatë qëndrimit tuaj.

#Rreth Nesh

Klientët Tanë Janë Prioriteti Ynë

Goldent është një klinikë dentare prestigjioze e specializuar në ofrimin e shërbimeve të avancuara dentare dhe estetike. E vendosur në zemër të Tiranës dhe me ambiente bashkëkohore, klinika është e përkushtuar për të ofruar kujdes dentar me cilësi të lartë duke u fokusuar në rritjen e estetikës së përgjithshme të buzëqeshjes së pacientëve. Klinika ofron një gamë të gjerë shërbimesh dentare & estetike, si:

  • Mbushje estetike
  • Pastrim i dhëmbëve
  • Zbardhim i dhëmbëve
  • Tela, mascherina transparente
  • Kurora metal porcelani, zirconi, emax
  • Proteza totale, implante

Ne ofrojmë paketa të plota për të gjitha nevojat tuaja dentare Rezervoni takimin tuaj

Vlerësimet

Vlerësimet nga Klientët Tanë Më Të Fundit

LAJME TË REJA DHE BLOG-E

Qëndroni të përditësuar me artikujt tanë të fundit të lajmeve dhe blog-eve

× Si mund tju ndihmojmë